Skip to main content

Verrijking voor jouw dagelijkse onderwijspraktijk.

Onderwijs Maak Je Samen is een landelijk opererend onderwijsadviesbureau met aandacht voor de ontwikkeling van onderwijsprofessionals en teams.

Door de diversiteit aan expertises, aanbod in producten & diensten en de koppeling van theorie en praktijk, versterken wij samen met jou het onderwijs!

Wij zijn er voor jou(w) ...

Schoolontwikkeling

Procesbegeleiding en ondersteuning voor team en school.

Academie

Een rijk aanbod aan opleidingen, leergangen en trainingen.

Uitgeverij OMJS

Publicaties over onderwijs-, leiderschaps- en organisatieontwikkeling.

Softwareontwikkeling

Softwareoplossingen voor het onderwijs.

Actuele thema's

Anders organiseren

Het aanpassen van onderwijs-structuren en -systemen om studenten meer flexibiliteit, autonomie en betrokkenheid te bieden. Dit kan worden bereikt door gepersonaliseerd leren, projectmatig onderwijs en online leeromgevingen.

Deep Learning

Deep Learning is een onderwijsconcept waarin de eigen leervragen van kinderen in relatie tot hun omgeving centraal staan. Het is betekenisvol en kindgericht onderwijs waarbij het gaat om de brede ontwikkeling van kinderen.

KLIJFlab

KLIJFlab koppelt neuropsychologie aan leren en ervaren in de onderwijspraktijk. Ben jij nieuwsgierig naar de werking van de hersenen en de manier waarop kinderen optimaal leren, dan kun je terecht in het KLIJFlab.

Dit is wat we beloven

We garanderen onze kwaliteit

Wij nemen kwaliteit bij Onderwijs Maak Je Samen erg serieus. We zijn trots op het werk dat we doen en de producten die we leveren en dat willen we kunnen blijven doen. We vinden kwaliteit niet alleen belangrijk; we garanderen deze ook.

“Aansluiten bij de wensen in het onderwijs en met nieuwe inzichten te inspireren om tot vernieuwing of verandering te komen.”

Kim GeratsAdviseur

Op de hoogte blijven?

Onze keurmerken

Close Menu

Onderwijs Maak Je Samen

Steenovenweg 50
5708HN Helmond

T: +31(0)492881157
E: info@onderwijsmaakjesamen.nl