Skip to main content

Masterclass Joseph Oubelkas bij OMJS

Op 14 november organiseert Onderwijs Maak Je Samen een Masterclass met spreker Joseph Oubelkas.

 

Als schoolleider heb je een complexe opdracht en word je geregeld geconfronteerd met lastige vraagstukken, waardevolle kansen en ook de zorgen van je teamleden. Je hebt een cruciale rol in het draaiend houden van je school, juist wanneer het lastig is. Dat vraagt om veerkracht, behendigheid en creativiteit.

In de eerste masterclass van dit jaar, hebben we Joseph Oubelkas gevraagd om het verhaal over de uitdagingen uit zijn leven en zijn daardoor verder ontwikkelde veerkracht met ons te delen.

Over Joseph

Joseph is een van de jongste opkomende IT-specialisten als hij in 2003 zijn eigen bedrijf start. In 2004 gaat hij op zakenreis naar Marokko en dan loopt alles mis. Joseph wordt onterecht aangehouden en een aantal maanden later hoort hij 10 jaar celstraf voor drugssmokkel tegen zich eisen. Gesteund door zijn moeder, familie, vrienden en kennissen is Joseph langzaam maar zeker in staat het beste te maken van zijn onterechte opsluiting en het harde gevangenisleven. Hij neemt zijn moeders raad ter harte: “Focus, neem verantwoordelijkheid, bepaal doelen en bereik ze, maar je moet het zelf doen.” ‘400 brieven van mijn moeder’ schreef hij in vrijheid na 5 jaar onterechte gevangenschap in Marokko.

Joseph deelt met ons zijn indrukwekkende verhaal over hoop, focus en veerkracht. Ben je erbij? Let op; er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Ben jij NetwerkVriend van OMJS, dan is deze masterclass gratis. Je hebt een mail ontvangen met aanvullende informatie over deze masterclass.

Ben jij Vriend van OMJS, dan krijg je 10% korting op onze activiteiten. Je kunt dit aangeven bij het aanmelden.

Dinsdag 14 november
16.00 – 19.00 uur
KlijfLab, Steenovenweg 50 te Helmond
Programma
16:00 uur: inloop
16:30 uur: welkom door Job Christians
16:45 uur: spreker Joseph Oubelkas
17:45 uur: afronding
18:00 uur: afsluiting
18:15 uur: borrel & hapjes

Wil jij gratis of met korting deelnemen aan deze masterclass, word dan (Netwerk)Vriend van OMJS!

Close Menu

Onderwijs Maak Je Samen

Steenovenweg 50
5708HN Helmond

T: +31(0)492881157
E: info@onderwijsmaakjesamen.nl