Skip to main content

Wie is er wereldberoemd met zonnebloemen?

Vincent van Gogh

Zijn levensverhaal is even kleurrijk als veel van zijn schilderijen. Tijdens zijn leven heeft vrijwel niemand oog voor zijn radicaal vernieuwende manier van schilderen. Hij voelt zich daardoor eenzaam en onbegrepen. Pas na zijn zelfmoord wordt hij beroemd; tegenwoordig worden zijn schilderijen door miljoenen mensen van over de hele wereld bewonderd.

Deze Grej komt uit:

Grej of the day – geschiedenis van Nederland

In dit boek vind je kant-en-klare microlessen over de Canon van Nederland, de lijst van vijftig thema’s die de geschiedenis van Nederland samenvat. Elke les zoomt in op één specifiek onderwerp en zoomt uit naar bredere verbanden en naar het Nederland van nu. De canon is opgenomen in de kerndoelen van het primair én voortgezet onderwijs. Dit boek maakt het vele materiaal van de canon behapbaar voor elke docent.

Het is vooral gericht voor groep 6, 7, en 8 van het basisonderwijs en de eerste drie jaar van het voortgezet onderwijs. Met de code in het boek krijg je toegang tot de honderd bijbehorende presentaties voor het digibord. Je kunt er dus direct mee aan de slag!

Dit boek is geschikt voor wie voor het eerst met Grej of the day gaat werken. Voor de ervaren leraar is het een prima uitbreiding van het bestaande materiaal.

Close Menu

Onderwijs Maak Je Samen

Steenovenweg 50
5708HN Helmond

T: +31(0)492881157
E: info@onderwijsmaakjesamen.nl