Skip to main content

Advies &

Procesbegeleiding

Wij zijn er om scholen en professionals in het onderwijs te ondersteunen bij het verbeteren van hun kwaliteit, professionaliteit en collegialiteit.

Wij ervaren dat het onderwijs voortdurend in beweging is en dat er steeds nieuwe uitdagingen voorbijkomen. Als procesbegeleiders hebben wij jarenlange ervaring in het onderwijs en weten wij als geen ander wat er speelt op scholen en binnen teams. Wij ondersteunen jou en je school graag bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe processen en werkwijzen om daarmee de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren.

Onze werkwijze

  • Onze procesbegeleiding begint altijd met een grondige analyse van de huidige situatie.
  • Samen brengen we de knelpunten in kaart en bepalen we waar de ondersteunings- en verbetermogelijkheden liggen.
  • Vervolgens stellen wij een plan van aanpak op, waarbij we de professionals of teams stap voor stap begeleiden bij het verbeterproces.

Maatwerk

Onze begeleiding is altijd maatwerk. Wij passen onze aanpak aan op de specifieke situatie en behoeften. Onze procesbegeleiding kan bestaan uit individuele begeleiding, studiedagen, scholing in de praktijk, begeleiden van stuur- of veranderteams en/of ondersteuning van managementteams en directies.

Wij staan voor een praktische en oplossingsgerichte aanpak. Wij helpen je bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het vergroten van jouw professionele impact. Wij geloven dat de professional het beste weet wat er nodig is om het onderwijs te verbeteren.

Meer weten over onze procesbegeleiding en wat wij voor jouw school of team kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Close Menu

Onderwijs Maak Je Samen

Steenovenweg 50
5708HN Helmond

T: +31(0)492881157
E: info@onderwijsmaakjesamen.nl