Skip to main content

Geef een draai aan je

(school)ontwikkeling

Professionaliseringsaanbod Onderwijs Maak Je Samen 2024-2025

Werken aan je professionele ontwikkeling? Zet de eerste stap en geef een draai aan je (school)ontwikkeling!

 

We stellen jouw ontwikkeling centraal en laten je ontdekken hoe je jouw ontwikkeling en die van je team, een draai kunt geven. We bieden je in deze brochure een scala aan mogelijkheden, waarbij we zowel individuele groei als team- en schoolontwikkeling stimuleren.

Of je nu als individu streeft naar professionele groei en ontwikkeling of als team wilt samenwerken aan de ontwikkeling van je school, ons professionaliseringsaanbod biedt een uitgebreid en gevarieerd aanbod om aan jouw behoeften te voldoen. Ontdek hoe je kunt groeien, leren en jezelf kunt blijven uitdagen, want wij geven er samen met jou graag een draai aan.

Op zoek naar een passend ontwikkeltraject op schoolniveau? We bieden een rijk aanbod aan trajecten die schoolbreed in te zetten zijn en die worden afgestemd op de huidige (start)situatie en ambitie van de school.

Aan de slag met:

(Leer)gedrag Rekenen/wiskunde Taal/lezen Het jonge kind Onderwijsondersteuning Didactiek Verrijking Pedagogiek Deep Learning Kwaliteit Ontwikkeling Leiderschap

Bekijk en/of download de brochure en neem een kijkje in het professionaliseringsaanbod van 2024-2025.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou en/of je team kunnen ondersteunen bij het realiseren van de (onderwijs)doelen.

Close Menu

Onderwijs Maak Je Samen

Steenovenweg 50
5708HN Helmond

T: +31(0)492881157
E: info@onderwijsmaakjesamen.nl