Skip to main content

Workshop Grej of the day & PresentatiePower

Met (keynote)spreker Micke Hermansson

Ervaren (keynote)spreker en bedenker van ‘Grej of the day’ Micke Hermansson komt naar Nederland en geeft een interactieve workshop over ‘Grej of the day’ in het KLIJFlab én een gratis masterclass over PresentatiePower in het Parktheater Eindhoven.

Er zijn maar 30 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij.

Hieronder vind je meer informatie over de twee activiteiten.

En let op, want VOL=VOL!

Workshop ‘Grej of the day’

Tijdens deze workshop krijg je in een uur een uitgebreide introductie en verdieping op het concept van ‘Grej of the day’. Micke Hermansson zal je laten zien hoe dit concept werkt en hoe je het kunt toepassen in jouw eigen lessen. ‘Grej of the day’ is een populair en effectieve benadering uit Zweden die steeds meer wordt omarmd in de Nederlandse scholen. Zie ook www.grejoftheday.nl.

We bieden twee workshops aan met telkens ruimte voor 30 personen. VOL=VOL.

In het kort:
Wanneer: 14/06/2023 (13:45 – 16:30 uur) of 15/06/2023 (09:45 – 12:30 uur)
Locatie: Het KLIJFlab, Helmond
Prijs: € 75,- p.p

PresentatiePower

Of je nu een professional bent die regelmatig voor een publiek spreekt of alleen je communicatievaardigheden wilt verbeteren, in dit handzame boek vind je 105 praktische en effectieve tips om je presentaties en het contact met je publiek naar een hoger niveau te tillen.

Aan de hand van inzichten in hoe ons brein werkt en hoe we het beste informatie opnemen, ontdek je in tien hoofdstukken hoe je jouw boodschap effectiever kunt overbrengen. Met een heldere opbouw, praktische insteek (anekdotes, voorbeelden en persoonlijke verhalen) en aanstekelijk enthousiasme, deelt Micke Hermansson zijn tips en adviezen die jou helpen om de juiste snaar te raken bij je toehoorders en hen te betrekken bij je presentatie.

Verwacht in juni (€ 29,95)

Gratis event PresentatiePower

Op woensdagavond 14 juni 2023 organiseren Heutink en OMJS een gratis event met unieke masterclass van Micke Hermansson

Een energieke en interactieve masterclass waarin Micke Hermansson de nodige tips uit de doeken doet en de in zijn boek beschreven manieren zelf toepast in zijn verhaal.

Wil jij erbij zijn? Meld je kosteloos aan voor deze avond (VOL=VOL) en reserveer direct een exemplaar met korting (€ 24,95 i.p.v. € 29,95)!

In het kort:
Wanneer: 14/06/2023
Tijd: 19:30 – 21:00 uur
Locatie: Parktheater Eindhoven
Prijs: Gratis

Close Menu

Onderwijs Maak Je Samen

Steenovenweg 50
5708HN Helmond

T: +31(0)492881157
E: info@onderwijsmaakjesamen.nl