Skip to main content

Geen woorden, maar teken het!

Leuk dat je zakelijk wilt tekenen! Hieronder zie je een voorbeeld van hoe je een verslag kunt maken van een vergadering door te tekenen.

Bekijk hier het voorbeeld!

Ben je hier niet via ‘Mijn Invulboek’ gekomen, scroll dan naar beneden en maak kennis met dit product!

Aan de slag met zakelijk tekenen!

Herken je je in deze uitspraken?

Heb je tijdens je instructies weleens het idee dat je alleen maar praat maar niet tot de kern komt? Of dat je uitleg sneller en bondiger kan? Dan is het tijd om minder woorden en meer beelden te gebruiken!

Wil jij hier met jouw team mee aan de slag? Collega Evita verzorgt het teamtraject Uitgetekend!

Mijn Invulboek

Het invulboek voor iedereen in het onderwijs

‘Mijn Invulboek’ bevat ruim 120 pagina’s met grappige, handige en leuke invulpagina’s. Het geeft je ruimte om uitspraken, quotes, kennis, doelen en nog heel veel meer in jouw tempo op te schrijven, te bewaren. Uiteindelijk heb je een prachtig boek vol herinneringen aan jouw onderwijstijd.

De meeste pagina’s zijn voorzien van vakken voor datums, zodat je zelfs op één pagina een leuke terugblik krijgt naar diverse momenten. Het boek hoeft dus zeker niet in één keer of in één jaar ingevuld te zijn. Doe het in jouw eigen tempo.

‘Mijn Invulboek’ is het perfecte cadeau voor de kersverse leraar of onderwijsassistent, voor het hele team of voor die collega die je in het zonnetje wilt zetten!

Doelgroep

Het invulboek is voor iedereen in het onderwijs. Werk je met kinderen, leerlingen of studenten én heb je collega’s, dan is dit boek voor jou!

Inhoud

Het boek heeft 144 pagina’s, waaronder meer dan 120 pagina’s die zelf in te vullen zijn. Overige pagina’s bevatten bij voorbeeld mooie spreuken en ruimte voor notities.

Auteur(s): Iris Verlijsdonk-Tabor
Uitgeverij: Uitgeverij OMJS
Taal: Nederlands
ISBN: 978-90-79336-58-6
Uitvoering: paperback, kleur
Jaar van uitgave: 2024
Druk: 1e druk
Aantal pagina’s: 144
Close Menu

Onderwijs Maak Je Samen

Steenovenweg 50
5708HN Helmond

T: +31(0)492881157
E: info@onderwijsmaakjesamen.nl