Skip to main content

KLIJFlab

In het onderwijs staat het faciliteren van ontwikkeling centraal. Vanuit neuropsychologisch perspectief is dat ‘het versterken van hersenverbindingen’.

Maar versterken we in het huidige onderwijs de verbindingen die we daadwerkelijk wíllen versterken?

Wil je weten hoe het brein werkt wanneer er ontwikkeling plaatsvindt? Hoe je de ontwikkeling kunt stimuleren door onderwijs vanuit neurowetenschappelijke inzichten te bekijken?

Kom dan naar het KLIJFlab. Dompel jezelf onder in de wereld van de hersenen. Je gaat praktisch aan de slag en leert hoe onderwijs beklijft en wat dit betekent voor je eigen handelen en inrichting van het onderwijsaanbod.

Aanbod

Het lerende brein ontrafeld – KLIJFdag

één dag

Een trainingsdag waarbij je leert door een neuropsychologische bril naar onderwijsvraagstukken te kijken. Je verdiept je in de werking van de hersenen en welke invloed de houding en het gedrag van jou als leraar daarop heeft.

We heten je welkom in het ‘KLIJFlab’; een belevenis op zich! Je gaat op ontdekking langs verschillende zones waar je ervaringen en inzichten opdoet. Kom langs en ervaar het zelf!

Onderwijs dat beklijft in de hersenen – KLIJFtraining

drie dagen

Deze driedaagse training is een verrijking op de KLIJFdag. In deze training ontdek je het effect van wat jij denkt, zegt en doet op de hersenen van jouw leerlingen. Verken hoe jij jouw handelen om kan buigen zodat je op de juiste knoppen drukt! Vanuit praktijkcasussen ga je je verder verdiepen in de werking van de hersenen in relatie tot de inrichting van ons onderwijs.

We heten je welkom in het ‘KLIJFlab’; een belevenis op zich! Kom langs en ervaar het zelf!

KLIJFaanbod voor jouw team

(op aanvraag)

Benieuwd hoe je een KLIJFlab dag voor je team kunt reserveren?

Meer lezen?

Hieronder vind je artikelen over het KLIJFlab.

Maatwerk?

Wil jij met het hele team naar het KLIJFlab? Of ben je benieuwd hoe je een KLIJFlab-dag voor je (school)team kunt reserveren?

Close Menu

Onderwijs Maak Je Samen

Steenovenweg 50
5708HN Helmond

T: +31(0)492881157
E: info@onderwijsmaakjesamen.nl