Skip to main content

OMJS Thema Tour podcasts

In deze speciale reeks gaan we in gesprek met onze adviseurs en opleidingsdocenten. Elke aflevering biedt een inhoudelijk, praktisch en prikkelend gesprek rondom een actueel onderwijskundig thema. De OMJS-adviseur of docent neemt je graag mee in hun vakgebied, wat ze zien in de dagelijkse praktijk én welke tips je direct kunt toepassen.

De podcastafleveringen

Aflevering ‘De intern begeleider als kwaliteitscoördinator‘ – [spotify] [apple] [google]
Deze aflevering een gesprek tussen Erik Boeschoten, Kim Gerats (adviseur en trainer OMJS) en Sandra Broers (adviseur en trainer OMJS) over de intern begeleider als kwaliteitscoördinator in de school.

Aflevering ‘Gedrag‘ – [spotify] [apple] [google]
Deze aflevering een gesprek tussen Erik Boeschoten (medeoprichter OMJS) en Ivonne van Eerd (adviseur en trainer OMJS) over het gedrag van leerlingen in en rond de klas.

Aflevering ‘Hoogbegaafdheid‘ – [spotify] [apple] [google]
Deze aflevering een gesprek tussen Erik Boeschoten en Janneke de Wolf (adviseur en trainer OMJS) over hoogbegaafdheid.

Aflevering ‘Zelfregulatie & Kindgesprekken‘ – [spotify] [apple] [google]
Deze aflevering een gesprek tussen Erik Boeschoten, Kim Gerats (adviseur en trainer OMJS) en Linda Cleven (adviseur en trainer OMJS) over zelfregulatie en kindgesprekken.

Aflevering ‘Taal/lezen‘ – [spotify] [apple] [google]
Deze aflevering een gesprek tussen Erik Boeschoten, Alette Schoenmaker (adviseur en trainer OMJS), Barbara van der Linden (adviseur en trainer OMJS), Ilse Meelker (adviseur en trainer OMJS) en Janneke de Wolf (adviseur en trainer OMJS) over taal/lezen in het (basis)onderwijs.

Aflevering ‘Jonge Kind‘ – [spotify] [apple] [google]
Deze aflevering een gesprek tussen Erik Boeschoten, Annet Jongen (adviseur en trainer OMJS) en Lucille Keursten (adviseur en trainer OMJS) over het Jonge Kind.

Aflevering ‘Studiereizen‘ – [spotify] [apple] [google]
Deze aflevering een gesprek tussen Erik Boeschoten en Hans van Leeuwen (adviseur en coördinator academie OMJS) over studiereizen.

Aflevering ‘Data‘ – [spotify] [apple] [google]
Deze aflevering een gesprek tussen Erik Boeschoten, Teun van Lith (adviseur en trainer OMJS) en Evita Panhuijzen (adviseur en trainer OMJS) over data.

Aflevering ‘Rekenen‘ – [spotify] [apple] [google]
Deze aflevering een gesprek tussen Erik Boeschoten, Ine van de Sluis (adviseur en trainer OMJS), Kimberly Pijnenburg (adviseur en trainer OMJS) en Marieke de Haan (adviseur en trainer OMJS) over de rol van de rekencoördinator.

Nog niet uitgeluisterd? Luister dan de podcastreeks Borrelend Leiderschap! Borrelend Leiderschap is een podcastreeks gemaakt voor en door schoolleiders en bedoeld als laadpunt voor je leiderschap. Met een diversiteit aan onderwerpen zal het jou als schoolleider inspireren en laten reflecteren op je rol en de dynamiek van de dagelijkse praktijk.

Close Menu

Onderwijs Maak Je Samen

Steenovenweg 50
5708HN Helmond

T: +31(0)492881157
E: info@onderwijsmaakjesamen.nl