Skip to main content

PresentatiePower

Uitgeverij OMJS komt in samenwerking met Micke Hermansson met PresentatiePower! Een boek met 105 manieren om jouw publiek te bereiken

Of je nu een professional bent die regelmatig voor een publiek spreekt of alleen je communicatievaardigheden wil verbeteren, in PresentatiePower vind je 105 praktische en effectieve tips om je presentaties en het contact met je publiek naar een hoger niveau te tillen.

Aan de hand van inzichten in hoe ons brein werkt en hoe we het beste informatie opnemen, ontdek je in tien hoofdstukken hoe je jouw boodschap effectiever kunt overbrengen. Met een heldere opbouw, praktische insteek (anekdotes, voorbeelden en persoonlijke verhalen) en aanstekelijk enthousiasme, deelt Micke Hermansson zijn tips en adviezen die jou helpen om de juiste snaar te raken bij je toehoorders en hen te betrekken bij je presentatie.

Product & bestelinformatie:

Auteur: Micke Hermansson
Uitgeverij: Uitgeverij OMJS
Taal: Nederlands
ISBN: 978-90-79336-49-4
Uitvoering: paperback, kleur
Jaar van uitgave: 2023
Druk: 1e druk
Aantal pagina’s: 192

Micke Hermansson is spreker, auteur en voormalig leraar. In 2010 kreeg hij een idee dat alles op zijn kop zette: zijn problematische klas, zijn eigen leven – en uiteindelijk de manier waarop 100.000 onderwijzers over de hele wereld tegenwoordig lesgeven. Micke’s idee voor microlessen kreeg de naam GREJ OF THE DAY (GOTD). Sinds 2015 heeft het concept zich als een lopend vuurtje verspreid, zowel in thuisland Zweden als daarbuiten.

Waarom dit boek lezen?

"Als je de woorden ‘boeken spreken in het openbaar’ googelt, krijg je zo’n 20.000 hits. Waarom dan boek 20.001?"

Het doel van dit boek is om duidelijk, eenvoudig en gemakkelijk te volgen te zijn door je publiek, of dit nu leerlingen, ouders, bekenden of onbekenden zijn. Het boek is gemakkelijk te lezen en luchtig, maar geen lichtgewicht. Een boek dat je van kaft tot kaft leest, doorbladert ter inspiratie of als zelfhulpboek gebruikt. Een boek waarin je zowel jezelf als anderen kunt herkennen, maar ook veel bruikbare tips krijgt.

Een boek dat net zo handig is voor een snelle toast op het werk als voor iemand die dagelijks voor publiek, leerlingen of collega’s staat. Een boek dat effectieve technieken zou moeten bevatten voor zowel managers, leraren als politici – en voor jou, omdat iedereen wel een boodschap heeft die het verdient gehoord te worden.”

Close Menu

Onderwijs Maak Je Samen

Steenovenweg 50
5708HN Helmond

T: +31(0)492881157
E: info@onderwijsmaakjesamen.nl