Skip to main content
We begrijpen dat de kracht van een school vaak ligt in de samenwerking, afstemming, doorgaande lijn en gezamenlijke groei en professionaliteit van het team. In ons aanbod voor schooltrajecten laten we je op diverse thema’s onze basispakketten zien die altijd, middels een intake, op maat worden gemaakt. Het zijn, vanuit de praktijk gebleken, succesvolle trajecten en programma’s, ontwikkelt om de collectieve kennis en vaardigheden van het team en daarmee de school te ontwikkelen en te borgen. Van inspiratie- tot verbetertrajecten en van teamcultuur tot visie en kwaliteit, wij ondersteunen jouw school en team, in het bereiken van haar volledige potentieel.

Ontwikkeling

Of je nu als individu streeft naar professionele groei en ontwikkeling of als team wilt samenwerken aan de ontwikkeling van je school, onze brochure biedt een uitgebreid en gevarieerd aanbod om aan jouw behoeften te voldoen. Ontdek hoe je als team kunt leren en groeien, door een draai te geven aan schoolontwikkeling.

Trajecten

Neem vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou en/of je team kunnen ondersteunen bij het realiseren van de (onderwijs)doelen.

Close Menu

Onderwijs Maak Je Samen

Steenovenweg 50
5708HN Helmond

T: +31(0)492881157
E: info@onderwijsmaakjesamen.nl