Skip to main content

De Notitieboeken van OMJS

Misschien heb je zelf een van onze notitieboeken in bezit of heb je ze bij een ander gezien. Is dat niet het geval, maak dan kennis met onze notitieboeken. Hoe zien de notitieboeken er van binnen uit?

Leiding geven aan mezelf

Een notitieboek voor jou alleen

Dit notitieboek is nagenoeg leeg bij aanschaf en vol met ervaringen en inspiratie na gebruik. Elke notitie in of handeling met dit notitieboek is geoorloofd, mits het bijdraagt aan de ontwikkeling van jou als professional én het leren van de leerlingen in jouw organisatie. Het boek bevat enkele modellen en handvatten die je in je dagelijkse werk van dienst kunnen zijn, maar je treft vooral lege bladzijden aan die jij mag beschrijven.

Mijn notitieboek

Een notitieboek speciaal voor de leraar

Of het nu gaat om een to-do lijstje, aantekeningen of een tekening. We hebben allemaal onze eigen manier ontwikkeld om dingen die we denken, horen of (nog moeten) doen vast te leggen zodat we ze niet kunnen vergeten. Onderwijs Maak Je Samen komt met een zeer bijzondere en praktische uitgave voor alle professionals in het onderwijs ‘Mijn Notitieboek’.

‘Mijn Notitieboek’ biedt je de ruimte om gedachten, doelen, wensen en acties te noteren of uit te tekenen. Dit kan naar aanleiding van dagelijkse gebeurtenissen, observaties of als onderdeel van een (team)scholing of training worden ingezet. Het boek bestaat uit een mix van gelinieerd en blanco papier, waarbij je tussendoor wordt verrast met leuke puzzels, 5 minuten kaarten en handige tips of weetjes. Daarnaast wordt je uitgedaagd door prikkelende vragen, spreuken of werkvormen die je laten nadenken over jezelf, je collega’s of over de dagelijkse praktijk.

Mijn krabbels

Leerlingen leren noteren, samenvatten en evalueren

We vergeten altijd wel iets. En daar heeft iedereen inmiddels wel een eigen weg in gevonden. We werken met een to-do-lijstje, memoblok of notitieboek om even snel je aantekening te noteren. Toch zien we dat leerlingen vaak geen ‘algemeen’ notitieboek hebben.

‘Mijn Krabbels’ is een notitieboek, speciaal ontwikkeld voor de leerling. Het kan gevuld worden met alles wat de leerling…

  • belangrijk vindt om op te schrijven;
  • wil tekenen, schetsen of duidelijk wil maken met een plaatje;
  • graag wil onthouden of gewoon nooit meer wil vergeten.
Close Menu

Onderwijs Maak Je Samen

Steenovenweg 50
5708HN Helmond

T: +31(0)492881157
E: info@onderwijsmaakjesamen.nl