Skip to main content

We vergeten altijd wel iets. En daar heeft iedereen inmiddels wel een eigen weg in gevonden. We werken met een to-do-lijstje, memoblok of notitieboek om even snel je aantekening te noteren. Toch zien we dat leerlingen vaak geen ‘algemeen’ notitieboek hebben. Onderwijs Maak Je Samen komt nu met een notitieboek voor de leerling: Mijn Krabbels.

 

Dit notitieboek kan volledig gepersonaliseerd worden door de leerling. Ze mogen het zelf een kleur geven en worden uitgedaagd om het notitieboek te vullen met alles wat ze belangrijk vinden, willen tekenen, schetsen of graag willen onthouden.

Laat het volledig aan de leerling óf ga structureel met je groep aan de slag. Laat leerlingen hun ezelsbruggetjes, moeilijk te onthouden regels of vaak-terugkerende informatie noteren bij het onderdeel ‘bewaren waard’. Neem ‘Mijn Krabbels’ erbij wanneer je instructie geeft en laat leerlingen tussentijds terugkijken op de informatie die ze hebben verwerkt. Na verloop van tijd is het notitieboek vol en biedt het een waardevol naslagwerk voor de leerling èn leraar. Er kan samen teruggekeken worden op de leerstappen die gezet zijn en de ontwikkeling die zichtbaar is geworden.

Neem een kijkje in de notitieboeken van OMJS:

Bestel Mijn Krabbels direct in de webshop:

Close Menu

Onderwijs Maak Je Samen

Steenovenweg 50
5708HN Helmond

T: +31(0)492881157
E: info@onderwijsmaakjesamen.nl