Skip to main content

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Onderwijs Maak Je Samen staat jouw ontwikkeling centraal. In de OMJS academie vind je tal van activiteiten, gericht op de professionele ontwikkeling van een individu.

Of je nu op zoek bent naar nieuwe kennis en inhoud, een nieuwe rol binnen de school of de volgende stap in je loopbaan. Wij bieden je een diversiteit aan programma’s die aansluiten bij jouw behoeften en ambities. Ten eerste, laat jezelf inspireren door ons aanbod. Ten tweede, leer nieuwe vaardigheden en het belangrijkste, ontdek hoe je jouw persoonlijke en professionele groei kunt stimuleren.

Hieronder vind je activiteiten op het gebied van Didactiek & Pedagogiek:

Didactiek & Pedagogiek

Training Praktijkspecialist meer- en hoogbegaafdheid

Heb jij leerlingen waarvan je vermoedt dat ze meer kunnen dan ze laten zien? Leerlingen van wie je soms even niet meer weet welke uitdaging je hun nu weer kunt geven? In deze praktijkgerichte training vergroot je niet alleen je kennis over (hoog)begaafdheid. Aan de hand van zes thema’s (signaleren, verrijken, klassenmanagement, differentiatie, je brein en onderzoekend leren) ga je ervaren en begrijpen wat ertoe doet bij het verrijken van je onderwijs, om daarna steeds de vertaling te maken naar je dagelijkse onderwijspraktijk.

Studiedag Spelend Leren met LEF!

Gebruik eens spelvormen uit het improvisatietheater voor Spelend Leren in je groep! Tijdens deze interactieve studiedag ga je praktisch en laagdrempelig aan de slag aan de hand van 100 spelvormen uit het improvisatietheater die je direct kunt inzetten bij diverse vakgebieden en leerdoelen in je groep. Na afloop ontvang je de box vol LEF! zodat je direct zelf aan de slag kunt.

Didactiek & Pedagogiek

Ontwikkeltrajecten op schoolniveau

Op zoek naar een passend ontwikkeltraject op schoolniveau? Neem dan een kijkje bij alle trajecten voor schoolontwikkeling.

Close Menu

Onderwijs Maak Je Samen

Steenovenweg 50
5708HN Helmond

T: +31(0)492881157
E: info@onderwijsmaakjesamen.nl