Skip to main content

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Onderwijs Maak Je Samen staat jouw ontwikkeling centraal. In de OMJS academie vind je tal van activiteiten, gericht op de professionele ontwikkeling van een individu.

Of je nu op zoek bent naar nieuwe kennis en inhoud, een nieuwe rol binnen de school of de volgende stap in je loopbaan. Wij bieden je een diversiteit aan programma’s die aansluiten bij jouw behoeften en ambities. Ten eerste, laat jezelf inspireren door ons aanbod. Ten tweede, leer nieuwe vaardigheden en het belangrijkste, ontdek hoe je jouw persoonlijke en professionele groei kunt stimuleren.

Hieronder vind je activiteiten op het gebied van (Leer)gedrag:

(Leer)gedrag

Training Praktijkspecialist gedrag

Gedrag is er altijd en overal … maar hoe groot is je invloed op gedrag als professional?
Als een leerling ongewenst gedrag laat zien, is dit vaak een signaal van iets anders. Om erachter te komen wat dat is, is het essentieel om te analyseren wat voor gedrag je ziet en welk doel het dient. In de bijeenkomsten train je jezelf om af te gaan op wat je ziet en niet op wat je voelt.

Training Professioneel communiceren met ouders

In deze training leer je wat ertoe doet bij het professioneel communiceren met ouders. Je leert dat je beter lastige gesprekken met ouders kunt voeren dan een gesprek met lastige ouders. Je leert verschillende soorten ouders herkennen en je gesprekstechnieken af te stemmen op de behoeften van deze ouders, zonder jezelf tekort te doen.

(Leer)gedrag

Ontwikkeltrajecten op schoolniveau

Op zoek naar een passend ontwikkeltraject op schoolniveau? Neem dan een kijkje bij alle trajecten voor schoolontwikkeling.

Close Menu

Onderwijs Maak Je Samen

Steenovenweg 50
5708HN Helmond

T: +31(0)492881157
E: info@onderwijsmaakjesamen.nl