Skip to main content

Kletsdobbelstenen’ stellen leerlingen van groep 1 t/m 8 in staat om met elkaar op speelse wijze woorden te leren en vaardigheid in zinsbouw te ontwikkelen. Er wordt op een unieke en creatieve manier met taal omgegaan bij het spelen en werken met de ‘Kletsdobbelstenen’. Het spreken, denken en luisteren wordt ontwikkeld, het aanleren van een tweede taal behoort tot de mogelijkheden en tot slot zijn de dobbelstenen inzetbaar bij remedial teaching en logopedie.

Als aanvulling op de kletssuggesties die bij de Kletsdobbelstenen worden geleverd, vind je hieronder 10 extra gratis kletssuggesties om te downloaden:

Hier niet via het product gekomen? Maak dan kennis Kletsdobbelstenen!

Kletsdobbelstenen

Laat ze maar kletsen

‘Kletsdobbelstenen’ stellen leerlingen van groep 1 t/m 8, in staat om met elkaar op speelse wijze woorden te leren en vaardigheid in zinsbouw te ontwikkelen. Er wordt op een unieke en creatieve manier met taal omgegaan bij het spelen en werken met de ‘Kletsdobbelstenen’. Het spreken, denken en luisteren wordt ontwikkeld, het aanleren van een tweede taal behoort tot de mogelijkheden en tot slot zijn de dobbelstenen inzetbaar bij remedial teaching en logopedie.

Het product bestaat uit 25 dobbelstenen, verpakt in een handzaam doosje, met daarbij kaartjes waarop kletssuggesties (spelopdrachten) staan beschreven. Elke dobbelsteen vertegenwoordigt een categorie waarbij iedere zijde van de dobbelsteen een pictogram binnen deze categorie bevat. Er is een grote diversiteit aan onderwerpen, zodat kinderen van verschillende groepen altijd op hun eigen niveau kunnen ‘kletsen’.

Close Menu

Onderwijs Maak Je Samen

Steenovenweg 50
5708HN Helmond

T: +31(0)492881157
E: info@onderwijsmaakjesamen.nl