Skip to main content

Mijn Invulboek

Uitgeverij OMJS komt met een nieuwe uitgave in de reeks van de notitieboeken: Mijn Invulboek, Het invulboek voor iedereen in het onderwijs!

Mijn Invulboek‘ bevat ruim 120 pagina’s met grappige, handige en leuke invulpagina’s. Het geeft je ruimte om uitspraken, quotes, kennis, doelen en nog heel veel meer in jouw tempo op te schrijven, te bewaren. Uiteindelijk heb je een prachtig boek vol herinneringen aan jouw onderwijstijd.

De meeste pagina’s zijn voorzien van vakken voor datums, zodat je zelfs op één pagina een leuke terugblik krijgt naar diverse momenten. Het boek hoeft dus zeker niet in één keer of in één jaar ingevuld te zijn. Doe het in jouw eigen tempo.

Mijn Invulboek‘ is het perfecte cadeau voor de kersverse leraar of onderwijsassistent, voor het hele team of voor die collega die je in het zonnetje wilt zetten!

Doelgroep

Het invulboek is voor iedereen in het onderwijs. Werk je met kinderen, leerlingen of studenten én heb je collega’s, dan is dit boek voor jou!

Inhoud

Het boek heeft 144 pagina’s, waaronder meer dan 120 pagina’s die zelf in te vullen zijn. Overige pagina’s bevatten bij voorbeeld mooie spreuken en ruimte voor notities.

Voorbeelden van pagina’s

– Laat de leerling jou natekenen
– Geen zin in deze vergadering maar bleek toch nuttig/leuk want …
– Grappige situaties
– Complimenten geven
– Kunstwerken inplakken
– Wat leerde je zélf tijdens het voorbereiden van …

Bekijk een preview

Over de reeks notitieboeken

Of het nu gaat om een to-do lijstje, aantekeningen of een tekening. We hebben allemaal onze eigen manier ontwikkeld om dingen die we denken, horen of (nog moeten) doen vast te leggen zodat we ze niet kunnen vergeten. Onderwijs Maak Je Samen heeft diverse praktische uitgaven voor alle professionals in het onderwijs (ook leerlingen):

Product & bestelinformatie:

Auteur(s): Iris Verlijsdonk-Tabor
Uitgeverij: Uitgeverij OMJS
Taal: Nederlands
ISBN: 978-90-79336-58-6
Uitvoering: paperback, kleur
Jaar van uitgave: 2024
Druk: 1e druk
Aantal pagina’s: 144
Close Menu

Onderwijs Maak Je Samen

Steenovenweg 50
5708HN Helmond

T: +31(0)492881157
E: info@onderwijsmaakjesamen.nl