Skip to main content

5 minuten werkplezier

Deze uitgave is speciaal bestemd voor (onderwijs)professionals die willen werken aan het werkplezier. Bij jezelf of binnen het team!

5 minuten werkplezier bevat 40 kaarten die je helpen om werkplezier bij jezelf en in het team bespreekbaar en ontwikkelbaar te maken. Plezier is iets wat je krijgt wanneer je vanuit vertrouwen zo dicht mogelijk op je talent werkt en het leuke is dat het vermenigvuldigt, wanneer je het deelt.

Bekijk drie voorbeeldkaarten

Vier domeinen

Bepaal telkens aan de hand van het doel dat je voor ogen hebt welke kaart het best passend is voor jouw situatie. De indeling in vier domeinen helpt je bij een passende voorselectie. De vier domeinen zijn:

  • Cultuur
  • Structuur
  • Leiderschap
  • Persoonlijke ontwikkeling

Maak werkplezier bespreekbaar en ontwikkelbaar

Auteur Brigit van Rossum

5 minuten werkplezier is geschreven door OMJS collega Brigit van Rossum. Ze is kerndocent van de schoolleidersopleidingen, begeleider en ontwikkelaar van leertrajecten voor (aanstaande) schoolleiders én als coördinator van het Leiderschapscentrum OMJS.

5 minuten-reeks

5 minuten werkplezier is de 18e variant in de 5 minuten reeks. Voor gebruik in de groep zijn er: 5 minuten tussendoor, bewegen, focus, coöperatief, taal, rekenen, creatief denken, formatief, Engels, muziek, drama, tekenen, geluk en sociaal. Voor de (onderwijs)professional: 5 minuten veranderen, leidinggeven en didactisch coachen. Bekijk ze allemaal.

Product & bestelinformatie:

Auteur: Brigit van Rossum
Uitgeverij: Uitgeverij OMJS
Taal: Nederlands
EAN: 6090942810892
Uitvoering: A6-formaat doosje, kleur
Jaar van uitgave: 2022
Druk: 1e druk
Aantal pagina’s: 40 kaarten + handleiding
Close Menu

Onderwijs Maak Je Samen

Steenovenweg 50
5708HN Helmond

T: +31(0)492881157
E: info@onderwijsmaakjesamen.nl